Mange måde at nye volleyball på

[ivcs]
Type: article
Parent page: Volleyball er for alle
[/ivcs]

Når man som barn sidder og ser en volleyballkamp, så er man måbende vidne til de mest akrobatiske mennesker, som med næsten umenneskelige akrobatiske krumspring forhindrer modstanderne i at score, og som redder bolden fra at ramme jorden med noget, der minder om dødsforagt.

Det er noget, som man selv drømmer om, og når man så er startet til volleyball, så indser man, at der er lang tid til, at man selv kan gøre alle de ting, som man ser på tv. Men det er da stadig muligt at nyde volleyball, spillet, glæden ved at deltage og se de andre i klubben vinde og håbe, man en dag bliver så god selv, at man kan spille på klubben førstehold.

Men der er stadig megen fornøjelse i at dyrke volleyball, i at få leget med bolden og lære spillet at kende, når man er barn, og i at se, hvor hurtigt man bliver meget bedre til sporten.

Også sjovt på sidelinjen

For forældrene er der også megen fornøjelse i, at børnene nyder sporten, for det giver dem megen glæde, og det er det eneste, som forældrene ønsker for deres børn, nemlig at de er glade og nyder det, som de beskæftiger sig med.

Volleyball er en glæde for alle, som dyrker sporten. Det giver motion, samvær samt vindermentalitet, og det danner relationer til alle, som er den del af de hold, du spiller på, som er en del af den klub, som du er medlem af.

Volleyball er også en sport, som ikke kræver meget udstyr. Det eneste, som man skal have, er en hal, en bane, net og bolde, så er man klar til at spille. Det er ikke som med mange andre sportsgrene, hvor der skal købes en masse, inden man kan komme i gang, så hvis man ikke har meget på kistebunden, er volleyball også en sport, som man godt kan starte på.