Hold Keno aften og tjen penge til dit volleyhold

Ens klub kan hurtigt have brug for et tilskud på kontoen. Det kan være til nyt tøj, udstyr eller til at dække udgifterne for at tage til et bestemt stævne.

Heldigvis kan man selv gøre mange ting for at tjene lidt ekstra penge ind til ens klub. En mulighed kunne være at arrangere end Keno aften, invitere venner og familie af klubben og tjene penge på salget af plader.

Men selvom Kenos popularitet kun stiger og stiger for tiden, er det stadig ikke alle, der kender til det. Derfor gennemgår vi her, hvad Keno er, reglerne og selvfølgelig alt, hvad I skal bruge for at afholde en succesfuld Keno aften.

Hvad er Keno?

Keno er et talspil, som faktisk er virkelig gammelt. Det kommer oprindeligt fra Kina, og nogle siger, at det er forfaderen til det, vi i dag kender som bingo eller banko. Det er altså verdens ældste lotteri! For mere info om Keno kan du besøge denne side.

Keno spilles med en plade med vilkårlige tal på fra 1 til 70. Man vælger så på forhånd, hvilke tal man vil have – hvilke tal, man spiller på.

Officielt trækkes der 20 vindertal, og for at få gevinst skal man have mindst to af de tal på sin plade.

I dag er Keno meget populært, især online, fordi det kræver ingenting at kunne være med. Der er ikke nogen komplicerede regler for spillet, og det er derfor heller ikke svært at forstå. Man skal i virkeligheden bare have en god mavefornemmelse og lyst til at være med.

Reglerne for Keno

Som sagt er det ikke særlig kompliceret at spille Keno. Det kræver man har mindst 1 plade, hvor du kan se en række tal på. Tallene på pladen går fra 1 til 70.

Så vælger man de tal, man vil spille på. Man kan spille fra to op til ti tal på sin plade.

Jo flere af de tal, du har spillet på, som bliver trukket, jo mere kan du vinde. Du skal ramme så mange tal, som muligt.

Der bliver typisk trukket 20 tal pr. spil. Det er forskelligt, hvordan det rent teknisk bliver gjort, men det vigtigste er, at det er tilfældigt!

Man kan sige, at det er lidt ligesom bingo eller banko, du skal bare vælge dine tal på pladen, inden de bliver råbt op.

Alt hvad du skal bruge til at spille Keno

For at spille Keno skal du bare bruge en Keno plade. Du skal også bruge noget at markere de valgte tal på pladen med.

Desuden skal der bruges noget, du kan trække tal fra. Det kan være en pose med tal fra 1 til 70, som du trækker tilfældigt med hånden. Det kan også være en tombola med kugler i. Hvis du slet ikke gider de ting, kan du bruge en online generator som fx random number generator og indstille den til at generere tal fra 1 til 70.

For at folk skal gide deltage, skal I sandsynligvis også have præmier klar. Se hvad I kan samle ind selv eller måske få lokale butikker og caféer til at sponsorere ting eller gavekort.

Spiller man Keno på nettet, spilles det oftest om penge. Husk aldrig at spille for mere, end du har råd til at tabe og altid at spille ansvarligt.

You may also like...