Guide: hvad er volleyball og hvorfor er det sundt for dig

Det er sundt både for din krop og for dit sind at dyrke motion. Når du dyrker motion regelmæssigt forbedrer du din livskvalitet og din sundhed – det vil give dig et bedre velvære. Når du dyrker motion ofte så forebygge du også en masse følgesygdomme som kan komme af overvægt. Faktisk så viser det sig også, at personer der dyrker meget fysisk aktivitet har mindre tendens til at blive ramt af stress og depression – det er ret fantastisk, synes du ikke? 

Volleyball

Kender du til spillet volleyball? Nej? Så læs med her og bliv klogere på dette skønne, sjove og underholdende spil. Volleyball er et boldspil ligesom håndbold, men minder egentligt mere om tennis eller badminton, hvis man ser bort fra ketcherne. I volleyball bruger man nemlig ikke en ketcher, men i stedet bruger man sine hænder. Når spillet går i gang, så gælder det om, at få bolden til at ramme jorden på modstanderholdets banehalvdel. Banen er delt op af et net, som sikrer, at hvert hold bliver på deres banehalvdel ligesom i tennis.

I volleyball spiller man i to hold som hver består af seks personer, og de seks personer skal så alle blive på deres egen banehalvdel i løbet af spillet. Volleyball kan både spilles for sjovt, og man kan gå efter at spille konkurrencer indenfor denne sportsgren. Volleyball turneringer foregår både lokalt sådan at det er små klubber, der spiller imod hinanden, og det foregår nationalt sådan, at du og dit hold kan gå hen og blive Danmarksmestre i volleyball. Derudover er der også internationale turneringer indenfor volleyball. 

Bevægelse og motion

For at opnå masser af livskvalitet og for at holde dig frisk og sund igennem hele livet er det vigtigt at du holder dig i form. Her er volleyball virkelig et godt bud. Det er et sjovt spil, hvor du virkelig får pusten op sammen med dine holdkammerater. Der er altså både noget at komme for på grund af motion men bestemt også på grund af de sociale sammenværd holdsport giver deltagerne. Bliver I gode sammen, kan I jo overveje at deltage i de lokale turneringer der er nær jer.

Inspiration til underholdning på de dage du ikke er til træning

Mangler du inspiration til hvad du kan lave på de dage du ikke er til træning? Så er der lige et par bud til dig her. Der er jo heldigvis masser af ting man kan give sig til, men nogle af de mest populære lige for tiden er blandt andet online poker og madlavning. Måske noget af det kunne være noget for dig? Er du i forvejen god til kortspil, så kan online poker gå hen og blive en guldgrube for dig hvis du spiller om penge. På pokernyheder.io kan du læse meget mere om de bedste bonusser som du kan finde og anmeldelser af forskellige steder, hvor du kan spille online poker. Alt i alt så kan du finde langt det meste information om online poker hos pokernyheder.