Det skal du overveje, inden du kaster dig ud i betting hos Mr. Green

Måske kender du nogen, der better på nettet, eller måske har du set en af de mange reklamer på TV for det. Hvis du tænker, at det måske kunne være noget for dig, men du ikke ved, hvor du skal starte, så læs med her. Vi ser på en række faktorer, der kan være værd at overveje, inden du kaster dig ud i det og placerer dit første bet hos Mr. Green.

Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken udbyder du vælger. Der kan være forskelle i f.eks. brugervenlighed, kundeservice, velkomstbonus og forskellige andre ting, det ser vi nærmere på her.

Kundeservice

Når du vælger en platform som Mr. Green, kan det være en god idé at undersøge, om der tilbydes en ordentlig kundeservice. Bet først og fremmest altid på et sted, du stoler på. Kan du komme i kontakt med servicemedarbejdere via telefon, chat og mail? Så er de højst sandsynlig troværdige.

Måske får du slet ikke brug for kundeservice, men hvis der opstår problemer for eksempel i forbindelse med udbetaling af gevinst eller placering af bets, så er det vigtigt at kunne komme i kontakt med dem.

Læg en strategi

Der findes masser for forskellige udbydere af betting og spil, og der er samtidig masser af sportsgrene at spille på. Det er vigtigt, at du lægger en strategi, inden du kaster dig ud i sportsbetting, da det kræver både viden og erfaring at ramme helt rigtigt. Skal du fx vædde på volleyball, så er det vigtigt, at du bruger de rigtige sider på nettet til at lære fra.

Sikkerhed

Generelt har danske spiludbydere en meget høj grad af sikkerhed, da alle er underlagt den danske spilmyndigheds regler. Alligevel kan det dog være en god idé at undersøge, om den platform, du ønsker at bruge, anvender de sidste nye sikkerhedscertifikater og andet, der har betydning for din sikkerhed, når du better eller spiller på nettet.

Spil sikkert

Den sidste ting, vi vil se på her i artiklen, og som handler om, hvad du skal overveje, inden du kaster dig ud i betting, og for den sags skyld også spil, er at passe på pengene. Når man sidder og better, måske sammen med vennerne, kan det være svært at stoppe og ikke lige snuppe et bet mere. Det kan derfor være en god idé at lave nogle retningslinjer for dig selv om, hvor mange penge du må bette på hver uge eller måske hver måned, og så vel at mærke holde dig til det. På den måde reducerer du din risiko for at komme ud i et misbrug og spille alle dine penge op.

Hvis skaden er sket

Hvis det er gået galt, og du er blevet afhængig og måske endda har mistet alle dine penge til spil, er der dog hjælp at hente. På Rofus.nu kan du oprette dig og herefter udelukke dig selv fra at spille og bette på alle danske spiludbydere. Du kan vælge at udelukke dig i tidsbegrænsede perioder eller for bestandigt, hvis du vil være sikker på aldrig mere at havne i en sådan suppedas, som kan have så store omkostninger for dig og dem, du holder af,