Det er sjovt at deltage

[ivcs]
Type: article
Parent page: Volleyball er for alle
[/ivcs]

Der er selvfølgelig dem, som nyder en god volleyballkamp enten foran fjernsynet eller på tilskuerpladserne, men hvis du virkelig skal få fornøjelse af volleyball, så skal du være med på banen, for det er et sjovt spil, som har vundet stor tilslutning over hele verden, siden det blev spillet første gang i USA for over 100 år siden.

At spille for sjov med vennerne på nogle af de udendørsbaner, som nu findes mange steder, er en fantastisk måde at bruge en eftermiddag på. Det er både motionen og de mange timer med det sociale, der er sjov ved, og der vil altid være nogen, som er klar til at komme ud og spille et par timer.

Til dem, som er bedre, så vil der være turneringer, som spilles i weekenderne. Det er en rigtig god måde at få en masse motion på og blive bedre hurtigt, det er sjovt, og det er også med til at skærpe konkurrenceevnerne hos den enkelte. Og så er det jo som Michael Jordan siger, jo bedre man er til en sport, jo mere nyder man den.

At være træner

Du kan også nyde en god volleyballkamp som træner, for det kan jo være, at din tid som aktiv spiller er ved at være slut, og du så gerne vil dele ud af dine erfaringer. Det er en god måde at give tilbage til den sport, som du selv har haft så meget glæde ved.

Der er også det sociale element, som er en naturlig del af alle former for holdsport. Det sjove stopper ikke ved kampen og træningen, det er også det at mødes med ligesindede, som deler din passion og glæde ved volleyball.

De relationer, som du danner ved holdsport, er som de venner du får, når du er inde og springe soldat. I har en masse minder og sjov, som I deler.