At vædde på volleyball

[ivcs]
Type: article
Parent page: Volleyball er for alle
[/ivcs]

Der findes ikke det, der ikke kan væddes på. Noget, der nok er kommet hertil fra de britiske øer, hvor væddemål på alt mellem himmel og jord er helt almindeligt. Men danskere kan også godt lide et godt væddemål, for det giver en kamp det ekstra, der gør den endnu mere spændende.

Alle de store sportsbettingsider tilbyder derfor også væddemål på volleyball. For dem, der har en interesse i spillet og et kendskab til det, er det en glimrende måde at tjene enten stort eller småt på noget, der i forvejen har din interesse, og som du alligevel vil følge med i, uanset som du sidder på lægterne og hepper, eller om du følger kampene på telefonen eller i fjernsynet.

Det er selvfølgelig både de nationale kampe i den danske liga, du kan spille på, men også i ligaerne i andre lande. Desuden er der rig mulighed for at spille på de internationale turneringer som EM og VM, hvor de bedste spillere fra hele verden mødes for at dyste mod hinanden.

Spil på det hele

Når du vædder på volleyball, så har du rigtig mange muligheder. Selvfølgelig kan du spille på, hvem der vinder kampen, men du kan også vædde på, om de skal ud i 5. og afgørende sæt for at finde en vinder, eller om kampen bliver afgjort på et tidligere tidspunkt.

Heller ikke alle sæt bliver afgjort, når det ene hold når de 21 point. Måske er det et rigtig tæt sæt, hvor der skal flere point til, for at forskellen på de to er til stede. Det er der også mulighed for at vædde på, især hvis du ved, det er to meget jævnbyrdige hold, der stå overfor hinanden.

Mulighederne er stort set uendelige, men du kan være sikker på, at der er rigtig mange forskellige væddemål at vælge mellem, når det kommer til volleyball.